Архів блогу

4 березня 2019 р.

Місячник педагогічної майстерності триває

  Чудові уроки та рівень високої професійної майстерності продемонстрували в останні дні лютого учителі Копичинська Зоряна Миронівна та Пацарина Наталія Михайлівна.
  У 3(7)-А класі відбувся урок зарубіжної літератури на тему: "Віра в силу надії та справжнього кохання у творі О.Гріна "Пурпурові вітрила" (вчитель Копичинська З.М.). Напередодні уроку клас поділився на дві команди (хлопці і дівчата). Вони опрацьовували зміст і проблематику твору, складали характеристики головних героїв. Обидві команди виготовили чудові вітрильники з пурпуровими вітрилами. Створення асоціативного ланцюжка, сенкану Асоль-Грей, ілюстрацій до твору  - все це допомогло учням глибоко перейнятися головною ідеєєю твору "Пурпурові вітрила".

  У 3(7)-Б класі відбувся урок української літератури на тему: "Людина та лиш на Землі крилата, яка на щирість і добро багата... (Ліна Костенко).Ідея глибокого духовного наповнення людини - її "крилатості"" (вчитель Пацарина Н.М.). З допомогою інтерактивної вправи, створеної педагогом у сервісі Learning Apps, учні пригадали основні факти з біографії Ліни Костенко. Далі групи "Теоретики", "Художники", "Мрійники" працювали над тлумаченням виразу "Крилата людина", роздумували над питанням "Що потрібно людині для щастя?", аналізували поезії Л.Костенко "Чайка на крижині" і "Крила", трактували літературне поняття "диптих". На уроці звучали не тільки поезії, а й музика (Середюк Б. - акордеон, Краснюк В. - кларнет). Наприкінці уроку учні створили кластер "Людські крила".

  Ще раз переконуємось у надзвичайній працьовитості, креативності, високому професіоналізмі та відданості своєму предмету Зоряни Миронівни та Наталії Михайлівни!


Немає коментарів:

Дописати коментар