Архів блогу

8 грудня 2020 р.

Олександра Войчишин - у ТОП-10 фіналістів І Всеукраїнського конкурсу "Директор року 2020: краща практика"!

      7 грудня 2020 року визначено переможців І Всеукраїнського конкурсу для керівників закладів освіти "Директор року 2020: краща практика", присвяченого питанню побудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

     З-поміж 325-ти поданих заявок було відібрано 114, які відповідали умовам конкурсу. Найбільше конкурсних робіт надійшло з Донецької, Дніпропетровської та Тернопільської областей. 

    У ТОП-10 фіналістів конкурсу у сфері загальної середньої освіти увійшла і Олександра Войчишин, директор Заліщицької державної гімназії!

   Директори закладів освіти, які увійшли до фіналу конкурсу, матимуть змогу брати участь у проведенні інституційних аудитів та засіданнях робочих груп із питань розроблення проєктів нормативних документів Служби. Найкращі конкурсні роботи увійдуть до нової редакції "Абетки для директора", а також будуть опубліковані в журналах "Практика управління дошкільним закладом" та "Практика управління закладом освіти".

   Своє захоплення учасниками конкурсу висловила Лариса Ільченко, керівник MCFR Освіта: "Взяти участь у І Всеукраїнському конкурсі управлінських практик та ще й присвяченому порівняно новій для керівників темі розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти, - стало викликом для них. До того ж непросто описати свій успішний досвід так, щоб інші керівники могли впровадити його у своєму закладі. Та всі ці труднощі не спинили тих, хто звик досягати успіху, докопуватися суті, відповідати за свої управлінські рішення. Тому про кожного керівника-конкурсанта можна сказати: прогресивний, творчий, амбітний, відповідальний. Керівники-конкурсанти є провідниками управлінської майстерності, філософами освітнього процесу. Відповідно і їх роботи унікальні".

   Весь педагогічний колектив гімназії вітає Олександру Дмитрівну  з перемогою та бажає успішного подолання нових освітянських вершин!


Немає коментарів:

Дописати коментар