Архів блогу

4 вересня 2023 р.

Участь учителів гімназії у серпневих методичних студіях

      Щороку працівники КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Заліщицької міської ради охоче запрошують учителів гімназії виступити на серпневих педагогічних студіях. 

     Так, 25 серпня 2023 року на онлайн-студії для вчителів математики виступили Наталія Грушко ("Шляхи впровадження STEM-освіти в практику діяльності вчителя математки"), Олена Колодницька ("Особливості викладання математики за авторськими програмами науково-педагогічного проєкту "Інтелект України"), Ольга Костинюк ("Оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів НУШ з математики").

   29 серпня 2023 року на студії для вчителів основ здоров'я виступив Василь Дяків, розкривши питання науково-методичного забезпечення вивчення інтегрованого курсу "Здоров'я, безпека, добробут" Нової української школи. 

   Серпнева студія вчителів громадянської та історичної галузі (30.08.2023 р.) була присвячена питання викладання та забезпечення якісного освітнього простору на уроках історії, правознавства та громадянської освіти у 2023 -2024 навчальному роц.  Василь Дяків у своєму виступі зробив акцент наособливостях викладання у 5-6 класах НУШ. Наталія Гуцуляк висвітлила питання викладання історії у 7-11 класах та правознавства у 9 класі, а також надала рекомендації щодо наповнення науково-методичного кейсу. 

   Того ж дня, 30 серпня, Марія Савчинська, вчитель англійської мови, розповіла учителям іноземних мов громади про проєкт від UNICEF, який покликаний допомогти здобувачам освіти надолужити прогалини в знаннях із навчальних предметів.

   

Немає коментарів:

Дописати коментар