Архів блогу

25 жовтня 2017 р.

eTwinning Plus Practical Session 2017

19 жовтня у Києві пройшов навчальний тренінг від PSA Ukraine для ітвіннерів-початківців. Захід зібрав близько 70 вчителів. Заліщицьку державну гімназію представляли вчителі Колодницька О.Ю., Пацарина Н.М., Костинюк О.М.Спікерами виступили представники PSA Сергій Теплов і Валентина Веліченко, а також амбасадори Олена Науменко (Черкаси) та Олена Лук’янець (Київ).
Сергій Теплов розказав вчителям про ключові ідеї eTwinning Plus та сучасні освітні можливості, які відкриває участь у міжнародних проектах. А Валентина Веліченко ознайомила ітвіннерів з останніми новинами та найближчими планами щодо діяльності програми в Україні.
У свою чергу Олена Науменко та Олена Лук’янець провели низку корисних воркшопів. Зокрема, розповіли, що потрібно робити після реєстрації в програмі; продемонстрували корисні інструменти TwinSpace; поділилися прикладами найкращих проектів та власним досвідом.

Після плідного навчання учасники отримали практичні навички та корисні знайомства для роботи в програмі, тож зовсім скоро нам варто чекати серію нових цікавих проектів. 
  20 жовтня у Києві відбувся тренінг із серії eTwinning Plus Practical Session для досвідчених ітвіннерів. Участь у заході взяло близько 80 вчителів. Серед них булаі Грушко Н.А. У якості спікерів виступили: Сергій Теплов та Валентина Веліченко (PSA Ukraine), амбасадори Олена Лук’янець (Київ) та Анастасія Ситнік (Дніпро), а також спеціально запрошена гостя Małgorzata Knap (NSS Poland).
·         На початку тренінгу Сергій Теплов та Валентина Веліченко розказали учасниками про перспективи розвитку, останні новини та найближчі плани щодо діяльності eTwinning Plus в Україні.  
·         Після чого на учасників чекали корисні майстер-класи. Олена Лук’янець розповіла про те, як правильно оформлювати TwinSpace, Анастасія Ситнік ознайомила з можливостями Online meetings в eTwinning, а Ірина Фіголь поділилася секретами успішного здобування відзнак. У свою чергу Małgorzata Knap продемонструвала роботу з корисними онлайн- додатками для проектів та навчання.  
У     У перерві між навчанням ітвіннери також мали нагоду поспілкуватися зі старими друзями по програмі, поділитися досвідом та запланувати нові проекти. 

Немає коментарів:

Дописати коментар