Архів блогу

17 жовтня 2017 р.

Науково-методичний семінар "Інформаційні технології як щлях впровадження STEM-освіти"

    11 жовтня 2017 року відділ обдарованої дитини Тернопільського ОКІППО у співпраці з фізико-математичним факультетом Тернопільського національного педагогічного університету імені В.Гнатюка провели науково-методичний семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи гімназій, ліцеїв, колегіумів "Інформаційні технології як шлях впровадження STEM-освіти". Від Заліщицької державної гімназії учасником семінару була Кузь С.М. - заступник директора з навчально-методичної роботи.
     Мета семінару - ознайомлення педагогів з інноваційними технологіями, необхідними для реалізації концептуальних засад Нової української школи.
     Перед учасниками семінару виступила Ольга Барна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інформатики та методики її викладання Тернопільського національного педагогічного університету імені В.Гнатюка, з темою "Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM-освіти".
    Ольга Барна провела також майстер-клас "Інструменти е-планування інноваційної діяльності".
    Надія Балик, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри інформатики
 та методики її викладання Тернопільського національного педагогічного університету імені В.Гнатюка провела тренінг "Інструменти ІКТ-політики".
   Учасники семінару побували на екскурсії у STEM-центрі "Цифрові ерудити", побачили роботу 3D-принтера.
   Під час обміну досвідом та живого спілкування завідувач відділу роботи з обдарованими дітьми Тернопільського ОКІППО Жанетта Ханзель зазначила, що STEM-освіта - інноваційний та перспективний шлях оновлення природничо-математичної освіти і що саме у спільній роботі зацікавлених керівників та креативних вчителів полягає секрет успіху нової української школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар