Архів блогу

28 березня 2018 р.

Працюють учителі математики району

    27 березня 2018 року в актовому залі гімназії відбулось засідання районного методичного об'єднання вчителів математики  з з наступним порядком денним:
1. Виступ керівника МО учителів математики Кулачковського В.В.
2. Виступ гімназійного психолога Гарвасюк І.І. з питання "Емоції та настрій людини. Як покращити свій настрій. Практична робота".





3. Виступ учителя математики та інформатики Заліщицької державної гімназії Грушко Н.А. з питання "Впровадження STEM-освіти на уроках математики та в позаурочній діяльності".
4. Створення міні-проектів учителями математики з тематики STEM . Робота в групах.


5. Виступ учителя математики Заліщицької державної гімназії Колодницької О.Ю. з питань "Використання GEOGEBRA у процесі навчання математики в контексті впровадження ІКТ в освіту", "Методичні рекомендації з математики для 9 класу та організація й проведення  ДПА у 9 класі".


6. Виступ керівника МО Кулачковського В.В. "Робота вчителя природночо-математичних дисциплін в контексті реформування загальної середньої освіти".


   Перед учителями математики також виступила учитель хімії Заліщицької гімназії Сопилюк Н.І., яка поділилася своїм досвідом впровадження елементів STEM- освіти на уроках хімії. Крім того, Надія Іванівна продемонструвала робота LEGО.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар