Архів блогу

13 травня 2018 р.

Участь учителів іноземних мов гімназії в обласному науково-практичному семінарі

   Нещодавно на базі Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся науково-практичний семінар для методистів РМК/ММК та ОТГ на тему: "Шляхи та засоби підвищення ефективності іншомовної освіти в умовах Нової української школи: з досвіду роботи Заліщицького районного науково-методичного кабінету". 
    У роботі семінару взяли активну участь педагоги гімназії: Войчишин О.Д., Лучин І.З., Савчинська М.В., Байгуш Н.В. Вони представили свій інноваційний досвід викладання та поділилися власними напрацюваннями, а саме:
   1. Участь у міжнародних проектах як засіб реалізації компетентнісного підходу в іншомовній освіті (О.Д. Войчишин)
   2. Використання міжнародного досвіду впровадження STEM-навчання у закладах освіти на прикладі участі у проекті "Level up Village" (І.З. Лучин)
  3. Розвиток інформаційно-цифрової компетентності учнів шляхом використання сервісів хмарноорієнтованого середовища Office 365 на уроках англійської мови (М.В. Савчинська)
   4. З досвіду участі в цифровому Німецькому дитячому університеті  та проекті "Школа майбутього (Н.В. Байгуш).
    Методист іноземних мов Заліщицького РНМК Л.М. Філіповська  висловила велику вдячність учителям гімназії, які брали участь у семінарі, за високий професіоналізм та значний  внесок у піднесення престижу іноземних мов серед педагогічних працівників області.

Немає коментарів:

Дописати коментар