Архів блогу

22 лютого 2024 р.

Підсумки участі гімназистів у ІІІ етапі всеукраїнських учнівських олімпіад

   Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації від 03.11.2023 р. № 185/2.1-06 «Про проведення в області І-ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році, результатів  ІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад 11  гімназистів стали учасниками  ІІІ (обласного) етапу олімпіад із 11 навчальних предметів.

Випробування відбувалися з 15 січня по 17 лютого 2024 року в очному режимі (м. Тернопіль, ТНПУ ім. В. Гнатюка) із дотриманням усіх безпекових заходів в умовах правового режиму воєнного стану.

В обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад взяли участь такі учні:  Савчинський Іван (6-Б) – з математики, інформатики, інформаційних технологій, хімії, Махніцька Владислава (5-А) – з англійської мови, хімії, історії, Шпортак Ілля (4-А) – з української мови і літератури, Осадчук Ірина (5-Б) – з географії, Стойко Владислав (6-А) – з англійської мови, Толуб’як Дарина (6-Б) – з біології, Ганич Андрій (7-А) – з англійської мови, Кузь Христина (7-А) – з української мови і літератури, Костів Людмила (7-Б) – з екології, Шкільнюк Дмитро (7-Б) – з фізики, Гнатяк Віра (4-А) – з хімії.

Гімназисти вибороли 11 призових місць із 8-ми предметів (із 12-ти місць по Заліщицькій громаді в цілому): 2 перших, 2 других та 7 третіх місць (у минулому 2022-2023 навчальному році  – 5 призових місць).

Зокрема:

– з англійської мови: Махніцька В. (5-А, І), Стойко В. (6-А, ІІ), Ганич А. (7-А, ІІІ);

– з української мови та літератури: Шпортак І. (4-А, ІІІ), Кузь Х. (7-А, ІІІ);

– хімії: Махніцька В. (5-А, ІІІ);

– біології: Толуб’як Д. (6-Б, ІІІ);

– математики: Сачинський І. (6-Б, І);

– географії: Осадчук І. (5-Б, ІІІ)

– інформаційних технологій: Савчинський І. (6-Б, ІІІ);

– інформатики: Савчинський І. (6-Б, ІІІ).

Двоє учнів посіли призові місця з кількох предметів: Савчинський І. – із 3-х предметів (математика, інформаційні технології, інформатика), Махніцька В. – з 2-х предметів (англійська мова, хімія).

Таким чином, 8 гімназистів вибороли 11 призових місць, призери становлять 72,7% від загальної кількості учасників.

Слід відзначити успішність кафедр: іноземних мов (3 учасники – 3 призові місця з англійської мови), математики та інформатики (3 учасники – 3 призові місця), природничих дисциплін (7 учасників – 3 призових місця) суспільно-гуманітарних предметів (3 учасники – 2 призові місця).

Педагоги, учні яких стали переможцями і призерами обласних олімпіад:

Савчинська М.В. (англійська мова, ІІ і ІІІ),

Колодницька О.Ю. (інформаційні технологій, інформатика, ІІ і ІІІ),

Кузь С.М. (математика, І),

Розновська Х.М. (англійська мова, І),

Олексюк О.М. (геогафія, ІІІ),

Сопилюк Н.І. (хімія, ІІІ),

Лугофет О.М. (біологія, ІІІ),

Зубик Н.В. (українська мова і література, ІІІ),

Пацарина Н.М. (українська мова і література, ІІІ).

  Не зупиняймося на досягнутому, підтримуймо олімпіадний рух, заявляймо про себе у нових всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Робімо все, що в наших силах, на своїх місцях! Вливаймо краплинки своїх перемог у Велику Перемогу України!



Немає коментарів:

Дописати коментар