Архів блогу

21 лютого 2024 р.

Засідання атестаційної комісії

 

         На черговому засіданні атестаційної комісії, яке відбулося 20 лютого 2024 року, слухалося одне питання: система роботи та результати підвищення кваліфікації педагогічних працівників, що атестуються у 2023-2024 н.р., у міжатестаційний період.
        Олександра Войчишин, голова атестаційної комісії, адміністратор гімназії на платформі "Єдина атестаційна система" (ЄАС) інформувала членів атестаційної комісії і присутніх педагогів про те, що у січні 2024 року вона зареєстровала наш заклад  на платформі ЄАС. Кожен педагог особисто заповнив свою облікову карту і доєднався до закладу освіти, отримаши код від адміністратора. Ця платформа корисна тим, що дає можливість кожному педагогічному працівникові облікувати результати щорічного підвищення кваліфікації. Таким чином, адміністратор сторінки закладу в ЄАС і водночас голова атестаційної комісії Олександра Войчишин, а також секретар АК Світлана Кузь мають зведену інформацію про підвищення кваліфікації педагогами. 
      
   Далі перед членами атестаційної комісії виступили Копичинська З.М., Пацарина Н.М., Костинюк О.М., Лугофет О.М., Гаджамура Л.М., які розповіли про свою педагогічну діяльність у міжатестаційний період.

    

  

Немає коментарів:

Дописати коментар